Pertinea is een sterke combinatie van Hollandse nuchterheid en Vlaams boerenverstand
vgvisie.nl

Pertinea is een sterke combinatie van Hollandse nuchterheid en Vlaams boerenverstand

Twee jaar geleden maakte het Belgische Pertinea zijn entree in Nederland. Deze kleine maar kapitaalkrachtige vastgoedvermogensbeheerder slaat sinds een tiental jaar met succes de brug tussen de werelden van vastgoed en kapitaal.

Pertinea is een sterke combinatie van Hollandse nuchterheid en Vlaams boerenverstand
vgvisie.nl

Na de twee deals van afgelopen maand is er nu meer dan 200 miljoen aan vastgoed in portefeuille. Inmiddels is er ook meer dan 50 miljoen kapitaal opgehaald met hun meest recente fonds, waardoor Pertinea actief blijft speuren naar wijkwinkelcentra voor aankoop. Een mooie kans voor verkopers, stellen Philip De Greve en Caroline Kievit.

De flexibiliteit en wendbaarheid van een klein bedrijf gecombineerd met de ruggensteun van kapitaalkrachtige partijen met kennis van zaken. Dat is de kracht van Pertinea, en het resultaat van een duidelijke visie. Toen Philip De Greve 10 jaar geleden Pertinea oprichtte, had hij een duidelijk doel voor ogen: een brugfunctie vervullen tussen de markten van niet-beursgenoteerd vastgoed en kapitaal. De focus op deze beide markten garandeert een gezond, rendabel en duurzaam evenwicht, is zijn overtuiging. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor het investeerdersplatform van Pertinea.

Dit platform bestaat uit betrokken en kapitaalkrachtige partijen met gedegen ervaring op het vlak van retail en vastgoed. Het omvat Belgische, Nederlandse en Luxemburgse HNWI’s, family offices, verzekeraars, pensioenfondsen en retailers. Deze exclusieve en bevlogen groep investeerders heeft via Pertinea intussen meer dan 200 miljoen aan vastgoed in portefeuille. De basis hiervan wordt gevormd door meer dan 150 winkels, gegroepeerd in een 20-tal Nederlandse en Belgische vastgoedobjecten. Het mag dus duidelijk zijn dat Pertinea snel grote bedragen kan leveren. Deze dealzekerheid wordt zeer op prijs gesteld door verkopers van vastgoed.

Lees het volledige artikel hier.

©vgvisie.nl |VG visie

©2024 Pertinea | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Cookies | Powered by hooox

Pertinea gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.